Dossier informatiu dels nostres patrocinadors

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Patrocinador OFICIAL

El nostre patrocinar oficial per la temporada 2022-2023 és Homs Rentals:

Eficiència com a sinònim d’agilitat, estalvi, sostenibilitat i qualitat

L’eficiència és per a nosaltres la clau de l’èxit, sent cada vegada més especialistes i adaptant-nos a les demandes dels nostres clients. Fem que els nostres clients facin millor la seva feina, impulsant el creixement dels diferents sectors on el lloguer aporta valor.

Busquem l’excel·lència en el servei, així com la UEM en els seus partits i entrenaments. És per això que ens il·lusiona formar part i compartir els valors d’un club proper, que fa ciutat i que és un referent del bàsquet català>>.

Patrocinador OR

Tenim com a objectiu oferir un servei de qualitat complet a empreses, despatxos professionals i administracions públiques, mitjançant solucions que s’agrupen sota 5 àrees de negoci: Serveis de Programari, Serveis Gestionats d’Impressió, Gestió i Processos Documentals, Serveis Gestionats de Llocs de Treball i Serveis Cloud.

Patrocinadors PLATA

Alle, escola exclusiva i especialitzada en alemany, arriba a Mataró el 2013 amb molta il·lusió i ganes de portar l’alemany a l’abast de tothom.

Obrim les portes per donar l’oportunitat d’aprendre alemany tant personalment com professionalment.

Servei dental de qualitat als seus pacients, sense oblidar el tracte familiar i de confiança que es manté a les diferents clíniques.

A Abaden comptem amb un equip multidisciplinar format per més de 50 persones seleccionades per les seves característiques professionals i la seva ètica odontològica.

Sharp Corporation és un fabricant japonès d’electrònica, fundada el 1912. Pren el seu nom de l’Ever-Sharp mechanical pencil inventat pel seu fundador el 1915. Des de llavors s’ha convertit en una de les principals empreses d’electrònica al món.

Patrocinadors BRONZE

Som una empresa familiar dedicada al disseny i producció de roba interior per a tota la família, amb seu a Mataró (Barcelona).

Què ens fa diferents? Des de 1952 realitzem amb cura el disseny i fabricació de les nostres peces íntegrament a Espanya, seguint amb la tradició tèxtil de la família creixent en àmbit nacional i internacional.

avet-set_sticky

Finques Castellà és una empresa familiar que neix de la mà de Jordi Castellà Vila.
Amb més de 50 anys en el sector immobiliari ens preocupem per estar al corrent de tots els canvis legislatius i avenços tecnològics, per oferir als nostres clients seguretat i rapidesa a l’hora de gestionar la compravenda, el lloguer o l’administració d’un immoble.

El vostre nou punt de trobada neix a Mataró. El Bar-Restaurant Caliu es situa a Mataró perquè tots vosaltres tingueu un lloc on fer els vostres àpats, des d’esmorzars, passant pel dinar i acabant amb un bon sopar.Menjar casolà i del mediterrani!

Property Buyers by SOMRIE és la suma de Property Buyers i SOMRIE, dues firmes especialitzades en el servei de Personal Shopper Immobiliari, la unió de les quals es posiciona com la primera franquícia de Personal Shoppers del sector a nivell nacional.

Carns Asturgó (antiga casa Castells), està a la plaça gran de Mataró des de 1957. La Mercè Castells, en els seus inicis va saber trobar un públic mataroní de proximitat i que apreciava la qualitat d’una bona vedella. Anys després, en Sebastià Asturgó, que ja criava les seves pròpies vedelles a Cardedeu, es va fer càrrec de la carnisseria i durant més de 20 anys ha estat al capdavant de l’empresa aportant innovació i tracte amable.

Col.laboradors Principals

El seu model innovador es basa en la figura del Family Banker®, un assessor financer personal al teu servei les 24 hores, els 365 dies, i en la Multicanalitat, el que et permet interactuar amb l’entitat, a més a més d’estar informat siguis on siguis, a través del teu mòbil, ordinador o tauleta. El resultat de tot això és un servei 100% personalitzat, còmode i segur, basat en el compromís, la confiança i, sobretot, l’acompanyament fins que assoleixis les teves fites.

Contractació d’un esdeveniment privat a Sala Miracle Mataró. Per a aquest tipus de celebracions oferim la sala de forma privada i d’ús exclusiu dins de l’horari de 21h a 00h dels vespres. Qualsevol de les següents opcions inclou el servei de barra, música i neteja.

Hem aconseguit que Nutrisport sigui sinònim de suplements esportius de qualitat. Barretes, gels, begudes energètiques, comprimits,… Tots ells fabricats a les nostres instal·lacions. Allà, el nostre equip tècnic treballa dia a dia per investigar, dissenyar i desenvolupar productes que aconsegueixin satisfer les necessitats d’esportistes de totes les disciplines que et puguis imaginar.

Feimat es dedica a la venda i distribució de materials per a la indústria oferint un servei de distribució especialitzada.

Disposem d’un equip de professionals altament qualificats i dedicats a atendre les vostres necessitats, així com també representem a una extensa gamma de productes de reconegudes firmes.

Les nostres delegacions es troben a Mataró, Canovelles i Barberà. Més de 3000 m2 al servei de la indústria.

Patrocinadors tècnics

Antonio Vargas, al voltant de 1970 i després de finalitzar el seu aprenentatge en l’empresa Saragossa de Mataró (especialitzada en pintura decorativa i cartelleria artesanal) decideix fundar la seva pròpia empresa i oferir els seus productes a Mataró i Maresme, obtenint un èxit considerable i forjant una important clientela.

L’any 1999 i després de la incorporació dels seus fills a l’empresa, inauguren a Argentona una botiga – taller, potenciant així la retolació i els serveis gràfics, un nou repte per a l’empresa.

Oferim solucions properes i creatives.

Xperienze.com és la vostra agència de màrqueting local, creada per ajudar les pimes a fer créixer els seus negocis, oferint un desenvolupament web, marca i estratègies de màrqueting Online i màrqueting Offline.

SEO, optimització en cercadors, creació de continguts i campanyes de publicitat en diferents canals, amb diferents formats i idiomes.

“Ser es fer” Immanuel Kant

A BASILICO STUDIO gaudim del que fem. Duem més de 10 anys realitzant projectes audiovisuals que ajuden a empreses i marques a comunicar millor i connectar amb el seu públic.

La nostra motivació ha estat sempre la d’explicar històries a través de l’objectiu, intentant aportar sempre una dosi d’originalitat, innovació i sensibilitat a totes les realitzacions.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

¿Parlem?
Tens preguntes? | Parla amb nosaltres
Necessites ajuda? Xateja amb nosaltres a Whatsapp
Berta Carreras
Coordinadora Femeni
I'm online
Xavi Martin
Coordinador Masculí
I'm online
Dani Poza
Director esportiu
I'm online