L’UE Mataró Homs pràcticament en va tenir prou amb uns primers 10 minuts extraordinaris per encarrilar la segona victòria del curs, en el partit disputat al Palau Josep Mora el dissabte dia 15 a la tarda contra l’Azulejos Moncayo CBS. El resultat final de 82-70 no reflecteix la gran superioritat dels mataronins des de l’inici del matx.

I és que el parcial del primer quart, 27 a 4, va mostrar l’ambició amb la que els homes de Charly Giralt van encarar el 3r partit de la temporada, després de la contundent derrota de la jornada anterior a terres mallorquines. El matx va començar amb un empat a 2 que va ser un miratge, ja que a partir d’aleshores els mataronins van encadenar 22 punts consecutius sense rebre’n cap, amb una gran defensa que va provocar moltes pèrdues de l’equip aragonès, i molta efectivitat en atac. Dos tirs lliures de l’Azulejos Moncayo trencaven aquest parcial d’escàndol, en un primer quart que s’acabaria amb el resultat ja esmentat: 27-4.

La resta del partit, el mataronins van gestionar la diferència sense ensurts. El segon quart se l’endurien els aragonesos per 18-25 de manera que s’arribava al descans encara amb un avantatge prou ampli: 45-29. El tercer període es va empatar a 20, de manera que la distància en el marcador no va variar, i al darrer període, ja amb pràcticament tot dat i beneït, el Moncayo va retallar una mica més les diferències amb un parcial de 17-21 però que en cap moment va fer perillar la victòria mataronina. Resultat final, 82-70 i segona victòria al sac.

En l’aspecte ofensiu va tornar a brillar Jordi Juanola amb 24 punts, acompanyat dels homes grans de l’equip, Omaru Toure i Pol Cànovas amb 14 i 13 punts respectivament.