La Unió Esportiva va perdre el darrer partit de la fase de grups de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 en el partit que va enfrontar les noies d’Albert Illa al Basket Almeda el passat diumenge, dia 19, al Palau Josep Mora.

Les grogues, però, ja tenien assegurada la classificació per les semifinals d’aquesta competició ja que aquest partit només servia per dirimir la 1a i la 2a posició del grup, i ambdues places donaven accés a les semis.

Les d’Albert Illa van mostrar-se superiors en una primera meitat on van arribar a manar per 12 punts d’avantatge (26-14). Les cornellanenques, encertades en el tir exterior (7 triples), van capgirar el rumb d’un matx trepidant que van passar a controlar en el darrer quart, on van acabar certificant la victòria de la mà de Marina Aviñoa i Laia Guàrdia, ambdues amb 10 punts. Per part unionista, la pivot Queralt Coll i l’aler-pivot Mireia Daura van ser les màximes encistelladores amb 8 punts cadascuna.

D’aquesta manera, el quadre dirigit per Fernando Gordo va assegurar-se el seu accés a la Final a Quatre com a 1r del Grup 2 derrotant les mataronines, que es desplaçaran al Vallès Occidental acreditant la 2a plaça, per un ajustat 50-54.