Va ser vibrant i es va viure amb un esplèndid ambient a les graderies del Mora. Mataró és ciutat de bàsquet i tenia ganes d’un altre derbi dels que fan afició. El partit, malgrat el resultat final, va ser igualat durant molta estona. El Boet va ser capaç de respondre a l’embranzida inicial de la UEM. El conjunt local va manar durant els primers dos quarts, però la reacció del Mataró Parc Boet en el tercer període -que es va acostar fins a només 2 punts- deixava un interessant 57 a 53 a falta del darrer parcial.

Al final, el 27-11 de l’últim quart va aclarir el panorama per a la Unió Esportiva Mataró, que d’aquesta manera certificava una contundent victòria davant el seu rival ciutadà amb un +20 (84-64). És la dotzena seguida en el derbi. El Boet, que havia competit bé durant tot el partit, es va desfer en defensa en aquests darrers minuts. En general, i tret del tercer quart, l’equip local va ser capaç d’imposar un ritme ofensiu que el seu rival no va poder igualar.

Molt més precís en zones interiors (21/33 contra 16/47 en llançaments de dos), la UEM va adquirir una dinàmica en atac més regular. En aquest sentit, va destacar Natxo Ariño. Amb 20 punts i un 7/10 en TC va liderar l’anotació local. Ben secundat per Juanola (17 punts i 9 rebots) i Cánovas (16 punts i 9 rebots), la Unió no va trobar a faltar els dígits de Toure, que aquesta vegada no va passar dels 7 punts i 3 rebots. Martí (7 punts i 9 rebots) també va firmar un gran partit.

A l’altra banda de la pista van destacar les actuacions de Grau (18 punts), Rodríguez (14 punts i 9 rebots), Borrero (7 punts i 8 rebots) o Fons (13 punts).

Amb aquest triomf, la UE Mataró-Homs ja presenta un balanç de quatre victòries i una derrota. El del Boet és al revés (1/4).