El Palau Josep Mora va ser l’escenari de la presentació dels equips de la Unió Esportiva Mataró Homs, el diumenge 27, que va comptar amb la presència de centenars de jugadors, a més d’autoritats i homenatjats.

El bàsquet a Mataró gaudeix de molt bona salut, i així ho demostra la presentació dels equips de la Unió Esportiva Mataró que va aplegar els seus 53 equips en un Palau Josep Mora ple a vessar. I és que la UE Mataró és el club amb més equips competint a nivell federat i que compta amb 25 equips femenins, 24 de masculins, a part del 3 equips d’Escobol i el del grup FEM. I aquí encara s’hi han de sumar tots els petits de l’Escoleta.

L’acte de presentació, que va comptar amb el vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Pere Francitorra, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Beatriz Delgado, el regidor de Junts per Mataró, Alfons Canela, i el president del Centre Catòlic, Antoni Blach, va servir per retre homenatge a diversos jugadors i jugadores del Club que han tingut una brillant carrera basquetbolística i que han participat amb la selecció espanyola absoluta: Jordi Bonareu, Artur Auladell, Francesc Ramon, Joan Martinez, Josep Maria Soler (epd), Joan Filbà (epd), Jordi Soler, Jaume Comas, Carme Famadas, Quima Cot, Olga Martinez, Núria Rosell, Concha Zapata, Núria Martinez, Laura Peña i Laia Flores.

Amb tots els equips a la pista del Josep Mora amb un ambient festiu i després de repetits ‘Un dia de partit…’, Joan Pi, president de la UEM va donar les gràcies a totes les parts que fan possible que es puguin fer actes com aquest, començant pels pares, seguint per entrenadors i staff tècnic, jugadors, patrocinadors i equip directiu. Tot seguit, Joan Pi va fer entrega d’un detall a tots els homenatjats presents. El vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Pere Francitorra va felicitar l’entitat pels més de 95 anys d’història, va recordar que l’any que ve la FCBQ celebra el seu centenari i que ho fa amb una salut de ferro, fent incís al creixement del bàsquet femení i posant la UEM com a exemple. Finalment, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Beatriz Delgado, va felicitar l’entitat per aplegar tantes i tants jugadors, i es va reafirmar en les reformes promeses al Palau Josep Mora.

L’acte es va tancar amb tots els jugadors, entrenadors i els pares situats a la grada entonant de nou el ‘Un dia de partit…’ convertit en un himne oficiós de la Unió Esportiva.