El Germans Homs UEM-FM va perdre el partit que el dissabte 27 de febrer l’enfrontava al Sant Adrià al Palau Josep Mora per un clar 39-77. D’aquesta manera les noies d’Albert Illa tancaven el seu particular Tourmalet que les ha dut a enfrontar-se, en les tres darreres jornades, als tres equips que encapçalen la classificació de la Lliga Femenina 2: Barça, Horta i Sant Adrià.

Al primer quart de l’encontre, les mataronines ja van començar a anar per darrere en el marcador: un parcial de 14-21 ja complicava les coses tot i comptar amb una Queralt Coll inspirada de cara a cistella, que feia 6 dels seus 12 punts en aquest primer parcial.

Al segon període es va trencar del tot el partit. Només Trawally i Gassama eren capaces de veure cistella (2 punts cadascuna), mentre el Sant Adrià continuava veient cistella amb facilitat. El 4-26 dels segons 10 minuts van ser definitius, i s’arribava al descans amb un 18-47 insalvable.

Els dos darrers quarts van servir per confirmar la victòria visitant (10-17 i 11-13). Tot i que els guarisme en atac va millorar ostensiblement, un Sant Adrià molt superior va endur-se la victòria per un clar 39-77.

L’encert des de la llarga distància continua sent una llosa per l’equip mataroní. En el partit de dissabte només va encistellar 1 triple de 9 intents (11%), mentre les de Sant Adrià s’enfilaven fins al 30% d’encert, encistellant 11 dels 37 triples intentats.

La setmana que ve, visita al cuer, l’Andratx de Mallorca, una bona oportunitat per tornar al camí de la victòria.