El Barça CBS es va imposar clarament al Germans Homs UEM-FM en el partit que va tenir lloc el passat dissabte, dia 13 de febrer, al Palau Josep Mora. El 51-80 final demostra que el Barça està ara mateix clarament per sobre les noies d’Illa, i que l’equip és ferm candidat a competir a Lliga Femenina 1 la temporada que ve. Encara no coneix la derrota aquesta temporada.

Ja des del primer quart, l’equip barceloní va imposar la seva llei. Després d’un empat a 4 als primers instants del matx, les blaugranes van començar a anar-se’n en el marcador fins al 13-28 al final dels primers 10 minuts. La defensa mataronina era incapaç d’aturar un atac barceloní amb una efectivitat molt alta.

El segon i el tercer quarts van ser els més igualats: 12-14 i 18-20 respectivament. En el segon període es va poder aturar la piconadora blaugrana quedant-se amb 14 punts (la meitat que en el primer quart), mentre les mataronines mantenien els seus registres anotadors. A la tornada de vestidors, les noies d’Illa van prémer l’accelerador i vanr retallar distàncies acostant-se a 12 punts en el lluminós a falta de 2 minuts. Però una embranzida final del Barça tornava a posar les coses al seu lloc: 43-62 per encarar els últims 10 minuts.

El darrer quart va ser el menys anotador de les locals que es van quedar amb 8 punts, i el Barça va segellar la victòria amb el definitiu 51-80.

Casals (amb 9 punts), Diarra i Bosch (amb 8 cadascuna), i Coll i Syll (amb 7) van ser les aportacions més destacades de les mataronines en atac, mentre que Puente s’erigia amb la més rebotejadora amb 5 captures sota les cistelles.