L’entrenador es posarà en contacte amb el Servei Mèdic del club per fer una 1a valoració del jugador

Hem disenyat un petit protocol d’Actuació
PROTOCOL A SEGUIR EN CAS DE LESIÓ D’UN ESPORTISTA

Ex Esquinços i contusions lleus, sobrecàregues musculars…      

Ja sigui durant l’entrenament o després del partit  si un jugador/a es lesiona, l’entrenador o bé el delegat de l’equip es posarà en contacte amb els responsables del  Servei Mèdic i aleshores es seguiran les indicacions que  calgui en funció de la lesió.

 

Les opcions en cas de patir una Lesió Lleu,  són dues:

En cas que sigui una lesió lleu, probablement es podrà visitar un dia d’aquella mateixa setmana  al Pavelló Josep Mora quedant prèviament. Normalment l’Horari de Visita Mèdica serà els Dilluns de 17.30 h a 19.30 h al Pavelló Josep Mora, tot i que en algun cas es pot visitar algun altre dia quedant prèviament.

Si aquesta patologia és subsidiària de realitzar alguna Prova Complementària , aleshores caldrà seguir els  els protocols de la Federació Catalana de Bàsquet., que són:

COL.LECTIU  A : Cadets, Infantils, Pre infantils, Minis, Preminis i Escoles de Bàsquet si Competeixen. 

PÒLISSA 037523356 (Grup 1)

 

COL.LECTIU  B :  Sèniors, Sub 25, Sub 21, Juniors, Entrenadors, Delegats, Directius. 

PÒLISSA 037520743 (Grup 1)   

 

NENS D’ESCOLA DE BÀSQUET sense Competició Oficial.  

PÒLISSA 037523356 (Grup 2)

 

Després de la primera visita en el club:

En primer lloc caldrà anar a la Secretaria del Club  ( Horari de Dilluns a Divendres  de    17.30 h  h a 20 h ) per Obrir Expedient.  Aquest Expedient, caldrà descarregar-lo i Signar-lo obligatròriament el Jugador i aleshores  s’enviarà  a una plataforma via mail i després d’analitzar l’Expedient es donarà resposta al jugador federat. Es donarà un Numero de Referència i un Telèfon de Contacte. Pot trigar entre 1-2 dies.

El Jugador o els pares en cas de que sigui menor hauran de trucar a aquest telefon de Contacte ( Companyia Allianz ) i ens demanaran el numero de Referència que ens hagin donat amb anterioritat, i aleshores ens preguntaran sobre la lesió i al centre mèdic on ens volem visitar. Posteriorment ens demanaran una adreça de correu electrònic on ens enviaran el full d’autorització per poder anar a visitar-nos al Centre mèdic Escollit.

La intenció dels Serveis Mèdics del Club  és fer  Prevenció, Control ,  Seguiment  i Tractament de totes les lesions que es puguin produir durant la temporada.

Tota lesió greu 

També, on posa lesió greu com dospita de Fx o esquinç greu o traumatismo craneal o ferida important, posar: Caldrà derivar-lo al Centre Mèdic concertar per la Mutua o bé a Hospital de Mataró. L’entrenador o pares es posarà en contacte amb la secretària que faràn les gestions necessàries per fer la derivació. També es posarà en contacte amb els serveis mèdics.

URGÈNCIA VITAL

NOMÉS EN AQUEST CAS ES PODRÀ ACUDIR DIRECTAMENT AL CENTRE SANITARI MÉS PROPER.  ALESHORES ES TRUCARÀ AL 112  DES D’ALLÀ ON ENS TROBEM I ELLS S’ENCARREGARAN DE FER EL TRASLLAT, I IGUALMENT COMUNICAR-HO A SERVEI MÈDIC.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

¿Parlem?
Tens preguntes? | Parla amb nosaltres
Necessites ajuda? Xateja amb nosaltres a Whatsapp
Berta Carreras
Coordinadora Femeni
I'm online
Xavi Martin
Coordinador Masculí
I'm online
Dani Poza
Director esportiu
I'm online