La UEM Germans Homs es manté imbatut després d’apallissar el Lliçà d’Amunt

La UEM Germans Homs es manté imbatut després d’apallissar el Lliçà d’Amunt

Tres partits, tres victòries. Aquesta és la targeta de presentació de l’UEM Germans Homs en aquesta temporada de la Lliga EBA. I és que el dissabte passat, dia 12, l’equip de Charly Giralt va tornar a mostrar tot el seu potencial imposant-se a domicili al Ripotrans Lliçà d’Amunt per un contundent 58-92.

El partit es va posar de cara ja des dels primers instants del partit amb un parcial inapel·lable de 0-16 pels mataronins que ja no donaria opcions a l’equip local. Els primers 10 minuts van acabar amb un clar 14-24 que vaticinava un partit plàcid pels grocs.

I així va ser, el 2n, 3r i 4t quarts van seguir la mateixa tònica i amb uns guarismes anotadors similars al del 1r període: 13-22, 13-21 i 18-25 respectivament. D’aquesta manera, la distància en el marcador es va anar eixamplant cada vegada més fins a arribar al definitiu 58-92 que mostrava el lluminós al final dels 40 minuts.

Un partit que es va guanyar des de la defensa, però també gràcies a uns percentatges de tir molt elelvats, amb un 20 de 32 en tirs de 2 (62,5% d’encert), i un impressionant 14 de 28 en tirs de 3 (50%). En aquesta última faceta cal destacar a Jordi Juanola amb 4 triples de 4 intents, i també a Pol Cànovas, el jove pivot de la UEM que en va clavar 3 de 5.

Els homes més destacats del partit van ser, Jordi Juanola, autor de 24 punts i 31 de valoració, i el recentment incorporat Amir Warnock que va aportar 22 punts a més de fer-se fort a la pintura capturant 11 rebots (amb 30 de valoració).

L’equip torna a agafar-se unes vacances de Nadal i Any Nou, per retrobar-se novament amb la competició el proper 10 de gener al Palau Josep Mora davant l’equip Mallorquí del Consell AIR Europa.